Meijering Koeriers – zwaar transport, ook internationaal

Zwaar transport Groningen, Nederland, Benelux, Scandinavië

Op het gebied van zwaar transport levert Meijering Koeriers zwaar transport vanuit standplaats Groningen door West-Europa. Specifiek richten we ons hierbij op de transporten binnen de Benelux, Duitsland en Scandinavië. Laatstgenoemde is hierbij een mooie uitzondering op de regel voor wat betreft de transportkosten. Ons zwaar transport richting Scandinavië vindt namelijk op vaste basis plaatst. Omdat er een directe verbinding met Scandinavië is, kunnen wij deze transporten in veel gevallen dus gecombineerd aanbieden, waardoor een combinatiekorting al vlot aan de orde is.

Waarvoor kunt u ons zwaar transport inzetten?

Bij zwaar transport binnen- en vanuit Nederland kunt u bijvoorbeeld denken aan het volgende:

  • Transport relatief zware landbouwmachines naar Scandinavië
  • Grote horecaproducten en partijen laten transporteren
  • Vervoer met dieplader van, naar en binnen Nederland
  • Laaddocktransporten op maat
  • Zware motoren en pompen laten transporten

Zwaar transport bestellen

Uiteraard zijn de mogelijkheden legio en zijn onze transporten multifunctioneel inzetbaar. Omdat ieder zwaar transport er één is, is het handig om de (on)mogelijkheden voorafgaand aan het transport met elkaar goed in kaart te brengen. Er wordt pas vervoerd als alle voorwaarden (datum, tijd, laad- en losaspecten) helder zijn, zodat er voor, tijdens en na afloop van het transport een fijne, werkbare situatie gecreëerd is.

Het gehele vervoer vlot geregeld bij Meijering Koeriers!

Wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden. Directe informatie gaat wat ons betreft het gemakkelijkst telefonisch of per mail. Bel Tino op 06-18593886 of vul het aanvraagformulier op deze pagina in, dan komen we vlot bij u terug!