Autotransport Hoogezand, Sappemeer, Foxhol – Meijering Koeriers

Punctueel, goed gezekerd en prima geprijsd

Meijering Koeriers is gevestigd in Groningen stad en verzorgt vanuit Nederland autotransporten in de regio, nationaal, maar ook internationaal. Met enige regelmaat verzorgen wij autotransport vanuit Hoogezand, Sappemeer en Foxhol. Naast een zelfrijdende autotransporter beschikken wij ook over een koppelbare multitransporter, waarop al het denkbare onder de 3 ton probleemloos vervoerd kan worden. Het is goed te vermelden dat deze multitransporter ook verlaagde auto’s probleemloos kan vervoeren door inzet van een op maat ontwikkelde oprijplaat. De combinatie tussen een zelfrijdende autotransporter en koppelbare multitransporter maakt het mogelijk om in één rit meerdere voertuigen te vervoeren. Dit is prijstechnisch interessant; in één rit kunnen er bijvoorbeeld twee voertuigen of een combinatie tussen bijvoorbeeld een voertuig en een boot vervoerd worden. Ideaal als koerier voor autobedrijven, handelsondnemingen, bootbedrijven en bijvoorbeeld aanhangerbedrijven.

Autotransporter verhuur Groningen, Hoogezand, Sappemeer en Foxhol

Onze multitransporter wordt op basis van passende voorwaarden ook verhuurd, zodat eigen transport mogelijk gemaakt wordt. De zelfrijdende autotransporter wordt niet verhuurd. De prijs autotransporter huren Groningen is afhankelijk van de duur. Voor directe info: bel Tino op 06-18593886. Het tarief voor het vervoeren op maat is afhankelijk van de fluctuerende brandstofprijzen. Hiervoor verzoeken we u contact op te nemen met hetzelfde nummer

Waarvoor kunt u terecht bij Meijering Koeriers?

Kortgezegd: voor uiteenlopende regionale, nationale en internationale (auto)transporten. Hierbij kunt u onder meer aan het volgende denken:

 • Auto laten vervoeren in Hoogezand, Sappemeer of Foxhol
 • Autotransporter huren in Hoogezand, Sappemeer of Foxhol
 • Oldtimer laten vervoeren in de provincie Groningen
 • Oldtimer laten ophalen door koerier uit Frankrijk of Duitsland
 • Transport auto onderdelen of chassis(delen) binnen Europa
 • Transport voor verlaagde auto’s
 • Multitransporter huren in Hoogezand, Sappemeer of Foxhol
 • Dubbele lading mogelijk, eventueel aangevuld met toebehoor
 • Ritprijzen in overleg in het geval van een combinatierit
 • 24-uurs service

Een voertuig of meerdere voertuigen laten vervoeren in Hoogezand, Sappemeer, Foxhol of de regio? Meijering koeriers is je graag van dienst met stipte service, veilig vervoer en aantrekkelijke ritprijzen.

Werkgebied voor onze autotransporten

Voor wat betreft de utotransporten rijdt Meijering Koeriers regionaal, nationaal en internationaal. Op internationaal vlak komen wij wekelijks of maandelijks in Duitsland, Zweden, Denemarken en de Benelus. Dit maakt im- en export van auto’s al vlot prijstechnisch interessant. Onze planning verandert continu. Indien u iets wilt vervoeren, is het het handigst om telefonisch contact op te nemen, zodat we u van de actuele vervoersinformatie kunnen voorzien en u aansluitende een passend aanbod kunnen bieden. Bel gerust Tino: 06-18593886  of ga naar contact.

We informeren u graag direct en eventueel online

Direct (online) een prijs voor autotransport Groningen ontvangen? Vul het onderstaande formulier in of bel: 06-18593886

  Foto’s Autotransport Groningen – Meijering Koeriers