Koerier Kantoormeubilair en Bedrijfsverhuizing

Meijering Koeriers levert transport volgens afspraak!

In het geval van bedrijfsuitbreiding of bedrijfsvernieuwing ontstaat er in veel gevallen een situatie waarbij er roerende zaken vervoerd moet worden. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om het laten transporteren van kantoormeubilair naar een andere, nieuwe bedrijfslocatie, of bijvoorbeeld om het vervoer van afgeschreven kantoormeubilair naar bijvoorbeeld een veiling of ander losadres. Meijering Koeriers levert hierin transportmogelijkheden op maat. Hierbij kunt u denken aan het volgende:

  • Bedrijfsinventaris laten vervoeren door koerier
  • Kantoormeubilair laten vervoeren door koerier
  • Archiefkasten laten transporteren
  • Archieven laten transporteren door koerier
  • Bureaus en bureaustoelen laten transporteren
  • Servers en Patchkasten laten transporteren door koerier

Geen verhuisbedrijf, maar wel koerier

Bij de werkzaamheden die wij leveren moet de kanttekening gemaakt worden dat wij niet werkzaam zijn als verhuisbedrijf, maar als vervoerder. Dit houdt in dat de spullen gereed voor vertrek moeten staan, waarbij het laden en lossen in overleg plaats vindt. Op het moment dat u als opdrachtgever een verhuisbedrijf in de arm neemt, betaalt u voor de volledige service van a tot z, bij het inhuren van Meijering Koeriers Groningen voor het transport, ontstaat er voordeel aan de kostenzijde: als de medewerkers simpelweg de spullen klaar zetten, betaalt u voor het transport en niet voor de vervoersklus als geheel. Natuurlijk is de haalbaarheid van dit principe afhankelijk van de situatie waarin u zich bevindt, maar er is een reële kans dat er op deze manier een kostenbesparing gemaakt kan worden.

Spoedklussen met speciale goederen

In het verleden hebben we verschillende tijdsgevoelige klussen gedaan waarbij er niet-alledaagse goederen van a naar b vervoerd moesten te worden. Te denken aan bijvoorbeeld harde schijven, servers, maar ook dossiers en (gedeelten van) archieven. Dit voeren we zowel voor overheid als bedrijf uit. Over de omvang van het te vervoeren materiaal hoeft u er geen aarzeling te ontstaan; voor iedere klus hebben wij het juiste materieel voor handen. Hierbij kan er gedacht worden aan bestelauto’s, bestelbussen, multitransporters, bakwagens en – indien noodzakelijk – groot vervoer middels vrachtwagen en/of dieplader. In overleg is alles mogelijk!

Direct iets laten vervoeren? We horen het graag!

Bij Meijering Koeriers werken we vanuit standplaats Groningen en werken we zowel nationaal als internationaal. De kosten voor het te vervoeren materiaal hangen samen met de omvang, het aantal kilometers en de mate waarin er spoed geboden is. Een gezamenlijke inventarisatie van de uit te voeren werkzaamheden is hierbij het handigst. Bel hiervoor Tino op 06-18593886. Ook is het mogelijk het onderstaande formulier in te vullen, dan komen we telefonisch of per mail z.s.m. bij u terug.

Uw prijs direct online?

    Foto’s vervoer archief en kantoor